vrijdag 11 januari 2013

Plussize Fashion Part 3: Promiss

De Promiss is zo'n winkel waar je van moet houden. Het moet je smaak zijn. Het moet bij je passen. De Promiss komt van dezelfde eigenaar als van de Miss Etam, maar verkoopt een heel andere stijl kleding. Waar de Miss Etam wat sportiever is, is de Promiss wat klassieker. De Promiss is ook wat duurder, maar verkoopt goede kwaliteit kleding.

Hun Grote Maten lijn is ook, net als z'n 'kleine zusje', een klassieke en vrouwelijke lijn. De kleding benadrukt je vormen. Het is geen lijn van de wijde, hobbezakken, maar mooie wikkeltops en simpele, klassieke lijnen. De kleuren zijn warm en flatterend. De prints zijn mooi en modern. Ik ben vooral fan van hun bloemenprints. Die zijn heel mooi.
De collectie is niet groot en niet alle winkels van Promiss verkopen de collectie. Wat je wel kunt doen is de kleding op het internet bestellen en gratis bij je dichtstbijzijnde winkel laten afleveren. (Duurt een paar dagen.) Ook als deze winkel geen Grote Maten Collectie verkoopt. In de winkel passen en als het niet goed is het terug laten sturen is dan mogelijk.
Ik raad aan de kleding van Promiss te passen en niet zo maar mee te nemen. Het valt regelmatig kleiner/ strakker dan je zou verwachten. Ook de Promiss valt helaas in de te-strakke-mouwen val.De website van Promiss is heel overzichtelijk en de Grote Maten Collectie heeft zelfs een kleine collectie exclusieve stukken die alleen online te bestellen zijn. Een paar weken geleden waren er zelfs opeens nachtkleding stukken te kopen! Dat is soms best moeilijk, plussize nachtkleding die lekker zit er nog een beetje fatsoenlijk en aantrekkelijk uit ziet.

Uit de huidige collectie zou ik de volgende kleding willen hebben:


Mijn favoriete kleur is blauw en vooral de wat rokerige donkere kleuren hebben mijn voorkeur. Promiss heeft altijd prachtige kleuren blauw.
De tuniek rechts boven heb ik gekocht en staat prachtig. De mouwen zijn driekwart en kunnen opgerold worden. Helaas zijn ze wel wat krapjes.
De jurk is van suedine en staat op mijn verlanglijstje. Voor Kerst had ik ook een jurk van Promiss gekocht. Ik moest eventjes wennen aan de strakke vorm, maar hij zat heerlijk en stond goed.

Is het je stijl, dan is de Promiss zeker een winkel/merk waar je mooie en stijlvolle kleding kunt kopen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten