donderdag 21 februari 2013

Plussize Fashion: Lancering Dyanne +

Begin deze week kreeg ik een email waarin de lancering van de nieuwe plussize kledinglijn van Dyanne in samenwerking met de Libelle.
De lancering vond gisteren plaats in het Magna Plaza in Amsterdam. De lancering begon met een optreden van Berget Lewis; wat een geweldige stem heeft die vrouw. En wat een geweldige uitstraling!
  

Daarna was het tijd voor de 24 modellen om door het Magna Plaza de outfits van Dyanne+  te showen. Onder de modellen was een van mijn medekandidaten in de Miss Plussize Fashion Verkiezing; Mimi. Ook kwam ik medekandidaat Leticia tegen. De Miss Plussize Fashion Verkiezing was goed vertegenwoordigd.


Zoals je ziet liepen de modellen dwars door alle klanten het Magna Plaza door.  De begane grond en de eerste verdieping. Ook klanten die niet voor de lancering kwamen kregen de kleding te zien. Heel leuk. 


De hoofdredactrice van de Libelle hield nog een korte toespraak over de samenwerking tussen Dyanne en de Libelle. De Libelle die vanaf morgen in de winkel ligt, maar die de gasten van de lancering gisteren al mee kregen, is een speciaal XL nummer. In het nummer naast XL mode, XL huisinrichting, XL vakantie, ook een artikel over het schoonheidsideaal waar je bijvoorbeeld Hermina van Wondervol in tegen komt. Ook zij was gisteren aanwezig.

 

Op de begane grond van het Magna Plaza  was voor de dag een pop-up-store ingericht. Daar moes tik natuurlijk even naar binnen. De kleding die de modellen droegen zag er leuk uit en ik was benieuwd hoe het van dichtbij zou zijn en wat het zou moeten kosten.
De kleding is heel mooi 'basic' en daar door geweldig te combineren met elkaar en op heel veel verschillende manieren! Alles is aanwezig; shirts, tops, jurkjes, rokken, broeken, leggings en blazers. De kleuren zijn mooi en rustig, hier en daar een knal kleur en tussen. De stoffen zijn zacht en soepel en zullen vast heerlijk dragen. Al met al vind ik het een hele leuke collectie en ik ben ontzettend benieuwd hoe Dyanne dit gaat ontwikkelen.
Enig minpuntje, ik moet eerlijk zijn, het is niet goedkoop. De top die ik kocht was al 49,95 euro. Neem even een kijkje in de webshop!


Hier een impressie van de lancering. De top die ik kocht kan ik op heel veel manieren combineren van de lente; op een witte linnen broek, onder een grijs vest, onder een witte doorzichtige tuniek....
Dit zijn mijn favorieten:


Wat vinden jullie van de collectie? Zou je iets kopen?2 opmerkingen:

  1. helemaal geweldig alleen erg jammer van die vreselijk dure prijzen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat jij erbij was! Ik kon helaas niet, anders was ik ook graag gegaan. Leuk dat de modellen gewoon door het publiek liepen! Ik vind de collectie ontzettend leuk! Zou alles wel willen hebben, haha. De enige twee minouten wat mij betreft: de prijzen én het feit dat ze maar tot maat 52 gaan. Dat had wat mij betreft wel groter gemogen zodat meer vrouwen het kunnen dragen.

    BeantwoordenVerwijderen