dinsdag 28 mei 2013

Inspiratie plaatjes!

De laatste weken heb ik weer heel wat mooie inspirerende plaatjes gevonden op Pinterest. Ik geef toe, ik heb een kleine verslaving..... ;)

How true! Hoe en wat je eet reflecteer je met je huid, je haar, nagels en met je gezondheid die je uitstraalt. Investeer in echt, goed eten. Dat hoeft trouwens niet duur te zijn. Ga weer lekker (zelf) koken!

Ook weer zo'n waarheid als een koe! Als je vast houdt aan je angst zul je nooit dat bereiken wat je graag wilt. Angst houdt je tegen. Laat het los! Focus op de positieve dingen, de dingen die goed gaan, en je zult vooruitgang boeken.


 Wees jezelf. Werk aan en met jezelf. De enige die je hoeft te zijn is jezelf, niet een ander of een ander zijn idee van jou. 

Je kunt de tekst in deze spiegel op twee manieren interpreteren. Als eerste kun je het opvatten als kritiek op de huidige samenleving. Die er zeker ook moet zijn.
Maar ik ga liever voor een andere interpretatie. Je kunt het ook zien als een waarschuwing aan jezelf en je eigen (valse) ideeën over schoonheid. Zie jij wel je eigen mooie ik? Of zie je de ik waar jij van vindt dat die niet mooi genoeg is?
Wil je iets veranderen aan het beeld dat de samenleving heeft? Begin dan bij jezelf.

Het verschil tussen een dieet mentaliteit (links) en een intuïtief eten mentaliteit (rechts). Ik weet wel waar ik voor kies. En jij?

In plaats van de 10 geboden de 10 Suggesties. (Klik voor een grotere versie.) Een veel vriendelijkere lijst van tips om je leven aan te passen en gelukkig te worden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten