vrijdag 4 oktober 2013

Outfit van de Maand: Oktober 2013

Elke maand laat ik je zien wat je met 100 euro zou kunnen kopen. Ik realiseer mij dat je als je dat, voor 100 euro een complete outfit kopen, wilt doen vaak bij dezelfde winkels terecht komt. Er zijn natuurlijk nog veel meer mooie merken die vaak niet in deze rubriek aan de orde komen.
Maar het is crisis en daar naast, niet iedere fashionista heeft een heel groot budget. Ik denk dat 100 euro per maand al best heel veel is voor sommigen. Ik vind het een leuke uitdaging en ga 'm elke maand graag aan!
Deze maand is het deze zeer complete outfit geworden;
Ik al ben best wel lang op zoek naar een leuke maxirok die je op verschillende manieren kunt dragen. Deze kwam ik bij de Bonprix tegen. Hij is er ook in taupe. En een leuk prijsje! Hij staat op mijn verlanglijstje.
Het groene t-shirt van Bon'Aparte is lekker basic, maar toch een beetje stoer door de print. Hij is er ook in een leuke roze kleur. Net wat bij je past.
Het grijze vest van de M&S valt lekker soepel en is zowel vrouwelijk als een beetje sportief. Kun je ook heel goed op een spijkerbroek dragen. De sjaal is ook van de M&S. Ik heb 'm zelf en de print is heel mooi. Naast bladeren en bloemen staan er van die Mexicaanse doodshoofden op. Heel apart. Ook lekker warm trouwens.
De enkellaarsjes van Van Haren geven de outfit een stoere look. Het hakje is net hoog genoeg om vrouwelijk te voelen, maar laag genoeg om de hele dag op te kunnen lopen.
Een panty of een legging er onder, ligt aan het weer. Misschien een paar leuke grove sokken of kniekousen.

Ik vind 'm ontzettend leuk, jullie?
Mocht je nou eens een een idee of een thema hebben waar je niet uitkomt, laat het mij dan weten. (Via het contact formulier rechts van de pagina of via email; bighappybeautiful@gmail.com)Dan ga ik voor je zoeken en maak ik een collage voor je zoals hier boven.

1 opmerking:

  1. 100 euro heb ik zeker niet elke maand om uit te geven aan kleding, maar er maar 100 per kwartaal van ;) De outfits zien er leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen